Savoykål

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier33 kcal (142 kJ)1.7 %
Fra kulhydrater24 kcal (104 kJ)73.3 %
Fra fedt1 kcal (4 kJ)2.7 %
Fra protein8 kcal (34 kJ)24 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat6.1 g1.7 %2.4 %
Fedt0.1 g0 %0 %
Protein, total2 g3.9 %3.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.1 g8.9 %10.3 %
A-vitamin50 RE8.300000000000001 %10 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.17 mg2.8 %3.4 %
Natrium28 mg1.2 %1.4 %
Kalcium *35 mg7 %7 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold6.1 g
- Kostfibre3.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker2.27 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.1 g
- Mættet fedt0.01 g
- Umættet fedt0.01 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 328 mg
- - Total omega 621 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan20.0 mg
Threonin69.0 mg
Isoleucin101.0 mg
Leucin103.0 mg
Lysin94.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin17.0 mg
Phenylalanin64.0 mg
Tyrosin34.0 mg
Valin85.0 mg
Arginin114.0 mg
Histidin41.0 mg
Alanin70.0 mg
Asparaginsyre197.0 mg
Glutaminsyre 445.0 mg
Glycin44.0 mg
Prolin393.0 mg
Serin116.0 mg

  • 1
  • 2