Rødkål

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier37 kcal (156 kJ)1.8 %
Fra kulhydrater29 kcal (125 kJ)80.5 %
Fra fedt1 kcal (6 kJ)3.9 %
Fra protein6 kcal (24 kJ)15.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat7.37 g2.1 %2.9 %
Fedt0.16 g0 %0 %
Protein, total1.43 g2.8 %2.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.1 g6 %7 %
A-vitamin56 RE9.300000000000001 %11.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.11 mg1.8 %2.2 %
Natrium27 mg1.1 %1.4 %
Kalcium *45 mg9 %9 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold7.37 g
- Kostfibre2.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.83 g
- - Fructose1.48 g
- - Glukose1.74 g
- - Sucrose0.6 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.16 g
- Mættet fedt0.02 g
- Umættet fedt0.01 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 346 mg
- - Total omega 634 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan12.0 mg
Threonin39.0 mg
Isoleucin34.0 mg
Leucin46.0 mg
Lysin49.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin12.0 mg
Phenylalanin36.0 mg
Tyrosin22.0 mg
Valin48.0 mg
Arginin83.0 mg
Histidin24.0 mg
Alanin48.0 mg
Asparaginsyre136.0 mg
Glutaminsyre 329.0 mg
Glycin34.0 mg
Prolin54.0 mg
Serin59.0 mg

  • 1
  • 2