Hvidkål

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier29 kcal (124 kJ)1.5 %
Fra kulhydrater23 kcal (99 kJ)79.40000000000001 %
Fra fedt1 kcal (4 kJ)3.1 %
Fra protein5 kcal (22 kJ)17.5 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat5.8 g1.7 %2.3 %
Fedt0.1 g0 %0 %
Protein, total1.28 g2.5 %2.5 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.5 g7.1 %8.300000000000001 %
A-vitamin5 RE0.8 %1 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.15 mg2.5 %3 %
Natrium18 mg0.8 %0.9 %
Kalcium *40 mg8 %8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold5.8 g
- Kostfibre2.5 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.2 g
- - Fructose1.45 g
- - Glukose1.67 g
- - Sucrose0.08 g
- - Maltose0.01 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.1 g
- Mættet fedt0.03 g
- Umættet fedt0.02 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 30 mg
- - Total omega 617 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan11.0 mg
Threonin35.0 mg
Isoleucin30.0 mg
Leucin41.0 mg
Lysin44.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin11.0 mg
Phenylalanin32.0 mg
Tyrosin19.0 mg
Valin42.0 mg
Arginin75.0 mg
Histidin22.0 mg
Alanin42.0 mg
Asparaginsyre122.0 mg
Glutaminsyre 294.0 mg
Glycin30.0 mg
Prolin48.0 mg
Serin53.0 mg

  • 1
  • 2