Rødbeder

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier46 kcal (196 kJ)2.3 %
Fra kulhydrater38 kcal (163 kJ)82.8 %
Fra fedt2 kcal (6 kJ)3.3 %
Fra protein6 kcal (27 kJ)13.9 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat9.56 g2.7 %3.8 %
Fedt0.17 g0 %0 %
Protein, total1.61 g3.2 %3.2 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.8 g8 %9.300000000000001 %
A-vitamin2 RE0.3 %0.4 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.04 mg0.7 %0.8 %
Natrium78 mg3.3 %3.9 %
Kalcium *16 mg3.2 %3.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold9.56 g
- Kostfibre2.8 g
- Stivelse0 g
- Sukker6.76 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.17 g
- Mættet fedt0.03 g
- Umættet fedt0.03 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 35 mg
- - Total omega 655 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan19.0 mg
Threonin47.0 mg
Isoleucin48.0 mg
Leucin68.0 mg
Lysin58.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin19.0 mg
Phenylalanin46.0 mg
Tyrosin38.0 mg
Valin56.0 mg
Arginin42.0 mg
Histidin21.0 mg
Alanin60.0 mg
Asparaginsyre116.0 mg
Glutaminsyre 428.0 mg
Glycin31.0 mg
Prolin42.0 mg
Serin59.0 mg

  • 1
  • 2