Rosenkål

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2.

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier52 kcal (221 kJ)2.6 %
Fra kulhydrater36 kcal (152 kJ)68.8 %
Fra fedt3 kcal (11 kJ)5.2 %
Fra protein14 kcal (57 kJ)26 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat8.949999999999999 g2.6 %3.6 %
Fedt0.3 g0.1 %0.1 %
Protein, total3.38 g6.6 %6.6 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.8 g10.9 %12.7 %
A-vitamin38 RE6.3 %7.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.88 mg14.7 %17.6 %
Natrium25 mg1 %1.3 %
Kalcium *42 mg8.4 %8.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold8.949999999999999 g
- Kostfibre3.8 g
- Stivelse0 g
- Sukker2.2 g
- - Fructose0.93 g
- - Glukose0.8100000000000001 g
- - Sucrose0.46 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.3 g
- Mættet fedt0.06 g
- Umættet fedt0.02 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 3100 mg
- - Total omega 645 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan37.0 mg
Threonin120.0 mg
Isoleucin132.0 mg
Leucin152.0 mg
Lysin154.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin22.0 mg
Phenylalanin98.0 mg
Tyrosin0.0 mg
Valin155.0 mg
Arginin203.0 mg
Histidin76.0 mg
Alanin0.0 mg
Asparaginsyre0.0 mg
Glutaminsyre 0.0 mg
Glycin0.0 mg
Prolin0.0 mg
Serin0.0 mg

  • 1
  • 2