Broccoli

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2.

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier41 kcal (175 kJ)2.1 %
Fra kulhydrater27 kcal (113 kJ)64.5 %
Fra fedt3 kcal (14 kJ)8 %
Fra protein11 kcal (48 kJ)27.4 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat6.64 g1.9 %2.7 %
Fedt0.37 g0.1 %0.1 %
Protein, total2.82 g5.5 %5.5 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.6 g7.4 %8.699999999999999 %
A-vitamin31 RE5.2 %6.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.78 mg13 %15.6 %
Natrium33 mg1.4 %1.7 %
Kalcium *47 mg9.4 %9.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold6.64 g
- Kostfibre2.6 g
- Stivelse0 g
- Sukker1.7 g
- - Fructose0.68 g
- - Glukose0.49 g
- - Sucrose0.1 g
- - Maltose0.21 g
- - Lactose0.21 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.37 g
- Mættet fedt0.04 g
- Umættet fedt0.01 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 321 mg
- - Total omega 617 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan33.0 mg
Threonin88.0 mg
Isoleucin79.0 mg
Leucin129.0 mg
Lysin135.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin28.0 mg
Phenylalanin117.0 mg
Tyrosin50.0 mg
Valin125.0 mg
Arginin191.0 mg
Histidin59.0 mg
Alanin104.0 mg
Asparaginsyre325.0 mg
Glutaminsyre 542.0 mg
Glycin89.0 mg
Prolin110.0 mg
Serin121.0 mg

  • 1
  • 2