Asparges, grønne

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2.

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier25 kcal (108 kJ)1.3 %
Fra kulhydrater16 kcal (66 kJ)61.1 %
Fra fedt1 kcal (5 kJ)4.2 %
Fra protein9 kcal (37 kJ)34.7 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat3.88 g1.1 %1.6 %
Fedt0.12 g0 %0 %
Protein, total2.2 g4.3 %4.3 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.1 g6 %7 %
A-vitamin38 RE6.3 %7.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin1.13 mg18.8 %22.6 %
Natrium2 mg0.1 %0.1 %
Kalcium *24 mg4.8 %4.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold3.88 g
- Kostfibre2.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker1.88 g
- - Fructose1 g
- - Glukose0.65 g
- - Sucrose0.23 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.12 g
- Mættet fedt0.04 g
- Umættet fedt0 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 310 mg
- - Total omega 640 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan27.0 mg
Threonin84.0 mg
Isoleucin75.0 mg
Leucin128.0 mg
Lysin104.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin31.0 mg
Phenylalanin75.0 mg
Tyrosin52.0 mg
Valin115.0 mg
Arginin91.0 mg
Histidin49.0 mg
Alanin115.0 mg
Asparaginsyre508.0 mg
Glutaminsyre 233.0 mg
Glycin93.0 mg
Prolin71.0 mg
Serin106.0 mg

  • 1
  • 2