Catjang

Catjang bønner - kogte

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat20.32 g5.8 %8.1 %
Fedt0.71 g0.1 %0.1 %
Protein, total8.130000000000001 g15.9 %15.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.6 g10.3 %12 %
A-vitamin1 RE0.2 %0.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin mg0 %0 %
Natrium19 mg0.8 %1 %
Kalcium *26 mg5.2 %5.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier120 kcal (511 kJ)6 %
Fra kulhydrater81 kcal (345 kJ)67.59999999999999 %
Fra fedt6 kcal (27 kJ)5.3 %
Fra protein33 kcal (138 kJ)27.1 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt