Garbanzo bønner

Kogte garbanzo bønner

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat27.42 g7.8 %11 %
Fedt2.59 g0.4 %0.5 %
Protein, total8.859999999999999 g17.4 %17.4 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber7.6 g21.7 %25.3 %
A-vitamin1 RE0.2 %0.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.35 mg5.8 %7 %
Natrium7 mg0.3 %0.4 %
Kalcium *49 mg9.800000000000001 %9.800000000000001 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier168 kcal (715 kJ)8.4 %
Fra kulhydrater110 kcal (466 kJ)65.2 %
Fra fedt23 kcal (98 kJ)13.8 %
Fra protein35 kcal (151 kJ)21.1 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt