Franske bønner

Franske bønner - kogte

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat24.02 g6.9 %9.6 %
Fedt0.76 g0.1 %0.2 %
Protein, total7.05 g13.8 %13.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber9.4 g26.9 %31.3 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin mg0 %0 %
Natrium6 mg0.3 %0.3 %
Kalcium *63 mg12.6 %12.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier131 kcal (557 kJ)6.6 %
Fra kulhydrater96 kcal (408 kJ)73.3 %
Fra fedt7 kcal (29 kJ)5.2 %
Fra protein28 kcal (120 kJ)21.5 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt