Hindbær

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier58 kcal (248 kJ)2.9 %
Fra kulhydrater48 kcal (203 kJ)81.8 %
Fra fedt6 kcal (25 kJ)10 %
Fra protein5 kcal (20 kJ)8.199999999999999 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat11.94 g3.4 %4.8 %
Fedt0.65 g0.1 %0.1 %
Protein, total1.2 g2.4 %2.4 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber6.5 g18.6 %21.7 %
A-vitamin2 RE0.3 %0.4 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.87 mg14.5 %17.4 %
Natrium1 mg0 %0.1 %
Kalcium *25 mg5 %5 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold11.94 g
- Kostfibre6.5 g
- Stivelse0 g
- Sukker4.42 g
- - Fructose2.35 g
- - Glukose1.86 g
- - Sucrose0.2 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.65 g
- Mættet fedt0.02 g
- Umættet fedt0.06 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 3126 mg
- - Total omega 6249 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan0.0 mg
Threonin0.0 mg
Isoleucin0.0 mg
Leucin0.0 mg
Lysin0.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin0.0 mg
Phenylalanin0.0 mg
Tyrosin0.0 mg
Valin0.0 mg
Arginin0.0 mg
Histidin0.0 mg
Alanin0.0 mg
Asparaginsyre0.0 mg
Glutaminsyre 0.0 mg
Glycin0.0 mg
Prolin0.0 mg
Serin0.0 mg

  • 1
  • 2