Tranebær

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier52 kcal (219 kJ)2.6 %
Fra kulhydrater49 kcal (207 kJ)94.7 %
Fra fedt1 kcal (5 kJ)2.3 %
Fra protein2 kcal (7 kJ)3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat12.2 g3.5 %4.9 %
Fedt0.13 g0 %0 %
Protein, total0.39 g0.8 %0.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber4.6 g13.1 %15.3 %
A-vitamin3 RE0.5 %0.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin1.2 mg20 %24 %
Natrium2 mg0.1 %0.1 %
Kalcium *8 mg1.6 %1.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold12.2 g
- Kostfibre4.6 g
- Stivelse0 g
- Sukker4.04 g
- - Fructose0.63 g
- - Glukose3.28 g
- - Sucrose0.13 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.13 g
- Mættet fedt0.01 g
- Umættet fedt0.02 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 322 mg
- - Total omega 633 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan3.0 mg
Threonin28.0 mg
Isoleucin33.0 mg
Leucin53.0 mg
Lysin39.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin3.0 mg
Phenylalanin36.0 mg
Tyrosin32.0 mg
Valin45.0 mg
Arginin56.0 mg
Histidin18.0 mg
Alanin49.0 mg
Asparaginsyre188.0 mg
Glutaminsyre 146.0 mg
Glycin48.0 mg
Prolin31.0 mg
Serin51.0 mg

  • 1
  • 2