Kirsebær, sure

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier55 kcal (235 kJ)2.8 %
Fra kulhydrater49 kcal (207 kJ)87.90000000000001 %
Fra fedt3 kcal (11 kJ)4.8 %
Fra protein4 kcal (17 kJ)7.2 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat12.18 g3.5 %4.9 %
Fedt0.3 g0.1 %0.1 %
Protein, total1 g2 %2 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber1.6 g4.6 %5.3 %
A-vitamin64 RE10.7 %12.8 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.07000000000000001 mg1.2 %1.4 %
Natrium3 mg0.1 %0.2 %
Kalcium *16 mg3.2 %3.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold12.18 g
- Kostfibre1.6 g
- Stivelse0 g
- Sukker8.49 g
- - Fructose3.51 g
- - Glukose4.18 g
- - Sucrose0.8 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.3 g
- Mættet fedt0.07000000000000001 g
- Umættet fedt0.08 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 344 mg
- - Total omega 646 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan0.0 mg
Threonin0.0 mg
Isoleucin0.0 mg
Leucin0.0 mg
Lysin0.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin0.0 mg
Phenylalanin0.0 mg
Tyrosin0.0 mg
Valin0.0 mg
Arginin0.0 mg
Histidin0.0 mg
Alanin0.0 mg
Asparaginsyre0.0 mg
Glutaminsyre 0.0 mg
Glycin0.0 mg
Prolin0.0 mg
Serin0.0 mg

  • 1
  • 2