Oliven

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier125 kcal (527 kJ)6.2 %
Fra kulhydrater25 kcal (106 kJ)20.2 %
Fra fedt96 kcal (406 kJ)77.09999999999999 %
Fra protein3 kcal (14 kJ)2.7 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat6.26 g1.8 %2.5 %
Fedt10.68 g1.8 %2.1 %
Protein, total0.84 g1.6 %1.6 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.2 g9.1 %10.7 %
A-vitamin20 RE3.3 %4 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin1.65 mg27.5 %33 %
Natrium735 mg30.6 %36.8 %
Kalcium *88 mg17.6 %17.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold6.26 g
- Kostfibre3.2 g
- Stivelse0 g
- Sukker0 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold10.68 g
- Mættet fedt1.42 g
- Umættet fedt7.89 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 364 mg
- - Total omega 6847 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan0.0 mg
Threonin26.0 mg
Isoleucin31.0 mg
Leucin50.0 mg
Lysin32.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin0.0 mg
Phenylalanin29.0 mg
Tyrosin23.0 mg
Valin38.0 mg
Arginin67.0 mg
Histidin23.0 mg
Alanin43.0 mg
Asparaginsyre92.0 mg
Glutaminsyre 93.0 mg
Glycin49.0 mg
Prolin40.0 mg
Serin31.0 mg

  • 1
  • 2