Pære

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier64 kcal (270 kJ)3.2 %
Fra kulhydrater61 kcal (259 kJ)95.8 %
Fra fedt1 kcal (5 kJ)2 %
Fra protein1 kcal (6 kJ)2.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat15.23 g4.4 %6.1 %
Fedt0.14 g0 %0 %
Protein, total0.36 g0.7 %0.7 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.1 g8.9 %10.3 %
A-vitamin1 RE0.2 %0.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.12 mg2 %2.4 %
Natrium1 mg0 %0.1 %
Kalcium *9 mg1.8 %1.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold15.23 g
- Kostfibre3.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker9.75 g
- - Fructose6.42 g
- - Glukose2.6 g
- - Sucrose0.71 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.14 g
- Mættet fedt0.02 g
- Umættet fedt0.08 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 31 mg
- - Total omega 693 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan2.0 mg
Threonin11.0 mg
Isoleucin11.0 mg
Leucin19.0 mg
Lysin17.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin2.0 mg
Phenylalanin11.0 mg
Tyrosin2.0 mg
Valin17.0 mg
Arginin10.0 mg
Histidin2.0 mg
Alanin14.0 mg
Asparaginsyre105.0 mg
Glutaminsyre 30.0 mg
Glycin13.0 mg
Prolin21.0 mg
Serin15.0 mg

  • 1
  • 2