Grapefrugt

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier36 kcal (152 kJ)1.8 %
Fra kulhydrater32 kcal (137 kJ)90.40000000000001 %
Fra fedt1 kcal (4 kJ)2.5 %
Fra protein3 kcal (11 kJ)7.1 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat8.08 g2.3 %3.2 %
Fedt0.1 g0 %0 %
Protein, total0.63 g1.2 %1.2 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber1.1 g3.1 %3.7 %
A-vitamin46 RE7.7 %9.199999999999999 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.13 mg2.2 %2.6 %
Natrium0 mg0 %0 %
Kalcium *12 mg2.4 %2.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold8.08 g
- Kostfibre1.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker6.98 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.1 g
- Mættet fedt0.01 g
- Umættet fedt0.01 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 35 mg
- - Total omega 619 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan6.0 mg
Threonin11.0 mg
Isoleucin7.0 mg
Leucin12.0 mg
Lysin16.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin6.0 mg
Phenylalanin38.0 mg
Tyrosin6.0 mg
Valin12.0 mg
Arginin70.0 mg
Histidin6.0 mg
Alanin20.0 mg
Asparaginsyre111.0 mg
Glutaminsyre 160.0 mg
Glycin12.0 mg
Prolin51.0 mg
Serin22.0 mg

  • 1
  • 2