Brødfrugt

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier115 kcal (488 kJ)5.7 %
Fra kulhydrater108 kcal (461 kJ)94.5 %
Fra fedt2 kcal (9 kJ)1.8 %
Fra protein4 kcal (18 kJ)3.7 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat27.12 g7.7 %10.8 %
Fedt0.23 g0 %0 %
Protein, total1.07 g2.1 %2.1 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber4.9 g14 %16.3 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.1 mg1.7 %2 %
Natrium2 mg0.1 %0.1 %
Kalcium *17 mg3.4 %3.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold27.12 g
- Kostfibre4.9 g
- Stivelse0 g
- Sukker11 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.23 g
- Mættet fedt0.05 g
- Umættet fedt0.03 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 318 mg
- - Total omega 648 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan0.0 mg
Threonin52.0 mg
Isoleucin64.0 mg
Leucin65.0 mg
Lysin37.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin9.0 mg
Phenylalanin26.0 mg
Tyrosin19.0 mg
Valin47.0 mg
Arginin0.0 mg
Histidin0.0 mg
Alanin0.0 mg
Asparaginsyre0.0 mg
Glutaminsyre 0.0 mg
Glycin0.0 mg
Prolin0.0 mg
Serin0.0 mg

  • 1
  • 2