Appelsiner

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier52 kcal (220 kJ)2.6 %
Fra kulhydrater47 kcal (200 kJ)90.7 %
Fra fedt1 kcal (5 kJ)2.1 %
Fra protein4 kcal (16 kJ)7.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat11.75 g3.4 %4.7 %
Fedt0.12 g0 %0 %
Protein, total0.9399999999999999 g1.8 %1.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.4 g6.9 %8 %
A-vitamin11 RE1.8 %2.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.18 mg3 %3.6 %
Natrium0 mg0 %0 %
Kalcium *40 mg8 %8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold11.75 g
- Kostfibre2.4 g
- Stivelse0 g
- Sukker9.35 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.12 g
- Mættet fedt0.02 g
- Umættet fedt0.02 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 37 mg
- - Total omega 618 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan9.0 mg
Threonin15.0 mg
Isoleucin25.0 mg
Leucin23.0 mg
Lysin47.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin10.0 mg
Phenylalanin31.0 mg
Tyrosin16.0 mg
Valin40.0 mg
Arginin65.0 mg
Histidin18.0 mg
Alanin50.0 mg
Asparaginsyre114.0 mg
Glutaminsyre 94.0 mg
Glycin94.0 mg
Prolin46.0 mg
Serin32.0 mg

  • 1
  • 2