Acerola

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier35 kcal (149 kJ)1.8 %
Fra kulhydrater31 kcal (131 kJ)87.8 %
Fra fedt3 kcal (11 kJ)7.7 %
Fra protein2 kcal (7 kJ)4.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat7.69 g2.2 %3.1 %
Fedt0.3 g0.1 %0.1 %
Protein, total0.4 g0.8 %0.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber1.1 g3.1 %3.7 %
A-vitamin38 RE6.3 %7.6 %
D-Vitamin mg0 %0 %
E-Vitamin mg0 %0 %
Natrium7 mg0.3 %0.4 %
Kalcium *12 mg2.4 %2.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold7.69 g
- Kostfibre1.1 g
- Stivelse0 g
- Sukker0 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.3 g
- Mættet fedt0.07000000000000001 g
- Umættet fedt0.08 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 344 mg
- - Total omega 646 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan0.0 mg
Threonin0.0 mg
Isoleucin0.0 mg
Leucin0.0 mg
Lysin0.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin0.0 mg
Phenylalanin0.0 mg
Tyrosin0.0 mg
Valin0.0 mg
Arginin0.0 mg
Histidin0.0 mg
Alanin0.0 mg
Asparaginsyre0.0 mg
Glutaminsyre 0.0 mg
Glycin0.0 mg
Prolin0.0 mg
Serin0.0 mg

  • 1
  • 2