Abrikoser

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier54 kcal (228 kJ)2.7 %
Fra kulhydrater44 kcal (189 kJ)83 %
Fra fedt4 kcal (15 kJ)6.5 %
Fra protein6 kcal (24 kJ)10.5 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat11.12 g3.2 %4.4 %
Fedt0.39 g0.1 %0.1 %
Protein, total1.4 g2.7 %2.7 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2 g5.7 %6.7 %
A-vitamin96 RE16 %19.2 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.89 mg14.8 %17.8 %
Natrium1 mg0 %0.1 %
Kalcium *13 mg2.6 %2.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold11.12 g
- Kostfibre2 g
- Stivelse0 g
- Sukker9.24 g
- - Fructose0.9399999999999999 g
- - Glukose2.37 g
- - Sucrose5.87 g
- - Maltose0.06 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.39 g
- Mættet fedt0.03 g
- Umættet fedt0.17 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 30 mg
- - Total omega 677 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan15.0 mg
Threonin47.0 mg
Isoleucin41.0 mg
Leucin77.0 mg
Lysin97.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin3.0 mg
Phenylalanin52.0 mg
Tyrosin29.0 mg
Valin47.0 mg
Arginin45.0 mg
Histidin27.0 mg
Alanin68.0 mg
Asparaginsyre314.0 mg
Glutaminsyre 157.0 mg
Glycin40.0 mg
Prolin101.0 mg
Serin83.0 mg

  • 1
  • 2