Avokado

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier174 kcal (736 kJ)8.699999999999999 %
Fra kulhydrater34 kcal (145 kJ)19.7 %
Fra fedt132 kcal (557 kJ)75.7 %
Fra protein8 kcal (34 kJ)4.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat8.529999999999999 g2.4 %3.4 %
Fedt14.66 g2.4 %2.9 %
Protein, total2 g3.9 %3.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber6.7 g19.1 %22.3 %
A-vitamin7 RE1.2 %1.4 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin2.07 mg34.5 %41.4 %
Natrium7 mg0.3 %0.4 %
Kalcium *12 mg2.4 %2.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold8.529999999999999 g
- Kostfibre6.7 g
- Stivelse0.11 g
- Sukker0.66 g
- - Fructose0.12 g
- - Glukose0.37 g
- - Sucrose0.06 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0.1 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold14.66 g
- Mættet fedt2.13 g
- Umættet fedt9.800000000000001 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA111 mg
- - Total omega 3125 mg
- - Total omega 61689 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan25.0 mg
Threonin73.0 mg
Isoleucin84.0 mg
Leucin143.0 mg
Lysin132.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin27.0 mg
Phenylalanin97.0 mg
Tyrosin49.0 mg
Valin107.0 mg
Arginin88.0 mg
Histidin49.0 mg
Alanin109.0 mg
Asparaginsyre236.0 mg
Glutaminsyre 287.0 mg
Glycin104.0 mg
Prolin98.0 mg
Serin114.0 mg

  • 1
  • 2