Blåbær

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier64 kcal (271 kJ)3.2 %
Fra kulhydrater58 kcal (246 kJ)90.7 %
Fra fedt3 kcal (13 kJ)4.6 %
Fra protein3 kcal (13 kJ)4.6 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat14.49 g4.1 %5.8 %
Fedt0.33 g0.1 %0.1 %
Protein, total0.74 g1.5 %1.5 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.4 g6.9 %8 %
A-vitamin3 RE0.5 %0.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.57 mg9.5 %11.4 %
Natrium1 mg0 %0.1 %
Kalcium *6 mg1.2 %1.2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold14.49 g
- Kostfibre2.4 g
- Stivelse0.03 g
- Sukker9.960000000000001 g
- - Fructose4.97 g
- - Glukose4.88 g
- - Sucrose0.11 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.33 g
- Mættet fedt0.03 g
- Umættet fedt0.05 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 358 mg
- - Total omega 688 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan3.0 mg
Threonin20.0 mg
Isoleucin23.0 mg
Leucin44.0 mg
Lysin13.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin8.0 mg
Phenylalanin26.0 mg
Tyrosin9.0 mg
Valin31.0 mg
Arginin37.0 mg
Histidin11.0 mg
Alanin31.0 mg
Asparaginsyre57.0 mg
Glutaminsyre 91.0 mg
Glycin31.0 mg
Prolin28.0 mg
Serin22.0 mg

  • 1
  • 2