A-vitamin indhold

A-vitamin indhold
FødevareRE/100g
Levertran, sej 60.000
Gåselever 31.500
levertran, torsk 30.000
Lever, høne 18.100
Lever, okse 15.500
Lever, svin 14.100
Lever, and 12.000
Lever, kylling 9.500
Torskelever på dåse 5.100
Leverpostej 3.950
Let leverpostej 3.750
Røget ål 1.800
Gulerod 750
Smør 750
Æggeblomme 600
Kærgården 580
Dild 500
Persille 479
Grønkål 421
Nutella 400
Blå- og hvidskimlet ost, 70+ 390
Tun på dåse 370
Chili 365
Spinat 350
Creme fraiche  340
Piskefløde, 38% 334
Flødeost, cheddar, brie, danablu etc. 280-320 
Emmentaler, Roquefort, Parmesan, Gruyere, Svenbo 260
Ost 45+, fast 230
Æg 208