Tryptofan

Indhold af Tryptofan i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare mg/100g
Kaffebønner, ristede og formalede 6600
Oksehjerter 1960
Kalvehjerter 1650
Skorzonnerrod, rå 1080
Teblade 820
Sojamel 520
Sesamfrø, afskallede 470
Sojabønner 460
Parmesan, 32+ 460
Hørfrø, rå 400
Ost, fast, 30+, alle typer 400
Jordnøddesmør 380
Regnbueørred 378
Ost, fast, 45+ 340
Fasan 330
Skinke, røget 320
Gåsekød 320
Tun 310
Muslinger, kogt 310
Svinelever 300
Kyllingelever 290
Pistacienød 280
Andebryst 280
Tun, konserves 280
Kalvelever 280
Rejer 270
Sejfilet 260
Kylling, grillstegt 260
Mungbønner 260
Linser 250
Jordnødder 250
Pecannødder 250
Hvide bønner 250
Birkesfrø 250
Fennikelfrø 250
Cashewnødder 240
Hornfisk 240
Brune bønner 240
Svinekød 240
Pecannødder 240
Saltede peanuts 240