Histidin

Indhold af Histidin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare mg/100g
Tun 1360
Tun, konserves 1250
Skinke, røget 1000
Makrelfilet, konserves 980
Sardin, konserves 980
Parmesan, 32+ 950
Sojabønner 910
Fasankød 910
Makrel, røget 870
Svinekød 850
Ost, fast, 20+, alle typer 850
Ost, fast, 30+, alle typer 810
Svinemørbrad, afpudset, rå 810
Fasan 800
Jordnødder 760
Hestekød 730
Saltede peanuts 730
Ost, fast, 40+ 730
Hornfisk 720
Linser 710
Sesamfrø, afskallede 700
Mungbønner 690
Kalkunkød 670
Hørfrø, rå 640
Kylling, grillstegt 630
Jordnøddesmør 630
Sesamfrø 600
Laks, røget 580
Hvide bønner 580
Muslinger, kogt 570
Mandler 570
Kikærter 560
Høstsild 560
Flæskesvær 550
Pistacienød, tørret 540
Sild 520
Birkesfrø 520
Tunge, svin, rå 520
Kalvelever 520
Kyllingelever 520
Rejer 500
Hvedeklid 490
Helleflynder, rå 490
Gule ærter 490
Kylling 480
Brune bønner 480