Threonin

Indhold af Threonin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare mg/100g
Sojabønner 1380
Skinke, røget 1320
Flæskesvær 1270
Tun 1190
Sesamfrø, afskallede 1190
Fasan 1170
Grana, 32+ 1160
Parmesan, 32+ 1160
Muslinger, kogt 1100
Tun, konserves 1090
Linser 1050
Hørfrø 1040
Ost, fast, 30+ 990
Kylling, grillstegt 980
Gås 980
Laks, gravad 950
Sardin, konserves 950
Svinekød 950
Oksekød 940
Rejer 920
Hornfisk, 920
Hvide bønner 890
Kalkun 880
Sesamfrø, hele, tørrede 870
Hummer, kogt 870
Sild, høstsild, fedsild, rå 870
Svinekød, 10 % fedt 830
Oksekød 820
Jordnødder 810
Sild 810
Kalkun 810
Kylling 800
Rødspætte 790
And 790
Brune bønner 790
Muslinger, konserves 790
Skrubbe, rå 780
Kikærter 780
Mungbønner 760
Torskerogn 760
Svinekød, mellemkam med svær, rå 760
Oksekød, entrecote med kappe, rå 760
Torskefilet 750
Pistacienød, tørret 740
Gule ærter (flækærter), rå 740
Mandler 660
Lammekød 630
Makrel i tomat 630
Æg 600
Hellefisk, røget 600
Cashewnød 580
Hvedeklid 560