Leucin

Indhold af Leucin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare mg/100g
Parmesan 3560
Sojamel 3190
Ost, fast, 20+ 2790
Sojabønner 2780
Smelteost, 30+ 2440
Camembert, 30+ 2310
Ost, fast, 45+ 2290
Skinke, røget 2230
Sesamfrø, afskallede 2140
Tun 2070
Flæskesvær 2050
Linser 2010
Jordnødder 2000
Krabbekløer 1980
Camembert, 45+ 1980
Gåsekød 1930
Fasankød 1920
Tun, konserves 1900
Rejer 1880
Muslinger 1830
Mungbønner 1830
Torskerogn 1740
Kylling, grillstegt 1730
Oksekød 1700
Hvide bønner 1700
Sardin, konserves 1690
Jomfruhummer 1690
Andebrystkød 1690
Hørfrø, rå 1680
Pistacienød 1670
Kippers i olie, konserves 1670
Laks, gravad 1660
Svinekød 1650
Oksekød 1620
Helleflynder 1620
Hummer 1620
Sesamfrø 1610
Mandel 1600
Kuller 1600
Reje 1580
Høstsild 1580
And 1550
Hornfisk 1540
Kikærter 1530
Kylling 1510
Kalkun 1510
Sild 1480
Oksekød 1480
Laks 1440
Cashewnød 1430
Brune bønner 1330
Musling, konserves 1310
Cashewnød 1270
Paranød 1220
Pop Corn 1220
Torskerogn 1160
Æg 1150
Valnødder 1130
Hytteost, 20+ 1130
Hasselnød 1100
Spegesild 1090
Hellefisk, røget 1050
Hvedeklid 1050
Havregryn 1020
Spaghetti, fuldkorns 1010
Kakaopulver 1010